Muunneltavuus

Muunneltavuus tekee kodistasi yksilöllisen. Me finnlamellilaiset olemme kehittäneet joustavan tavan suunnitella ja valmistaa hirsitaloja. Voit olla huoletta, vaikka et löytäisikään sitä tarkalleen oikeaa, sellaisenaan täydellistä taloa mallistostamme: myös täysin muuttovalmis hirsitalo voidaan toteuttaa toiveidesi mukaisena – niin sisältä kuin ulkoa.

Muunneltavuutta lattiasta kattoon

Pohja: Hirsiunelmasi pohjamalli voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi. Voit vaihtaa huoneiden lukumäärää, kokoa ja sijoittelua sekä lisätä kotiisi avaruutta sisäkattoa korottamalla. Voit jopa siirtää tunnelmallisen tulisijan lähemmäksi lempinojatuoliasi!

Julkisivu ja ulkorakenteet: Oletko aina haaveillut maisemaikkunasta? Meillä voit muokata ikkunoiden kokoa ja määrää mieltymystesi mukaan. Erilaisilla ulko- ja väliovilla, nurkkaratkaisuilla, kuisteilla ja portaikoilla luot kotiisi helposti persoonallisuutta ja ilmettä. Värivalinnoista puhumattakaan. Moduuleja, erkkereitä ja parvekkeita voi lisätä tai poistaa. Valitse katon malliksi harja, murrettu harja, epäsymmetrinen tai pulpetti.

Kiintokalusteet ja pintamateriaalit: Voit muunnella hirsitalosi sisustusta lähes rajattomasti. Valitse lattioiden ja seinien pintamateriaalit itse. Nauti raikkaista kuultomaalatuista seinistä, tapetoi, kaakeloi tai sävytä pinnat kotisi henkeen sopivin värivalinnoin. Keittiön kiintokalusteet sekä wc:n, kylpyhuoneen ja muiden huoneiden varustus toteutetaan inspiraatiosi mukaan.

Autotalli ja varastot: Meiltä saat myös hirsikotisi tyyliin täydellisesti istuvat lisärakennukset.

Sama koti, useita tyylejä

Alla näet esimerkkejä siitä, kuinka eri näköiseksi yksi ja sama talo, Finnlamellin Rusko 143, muuttuu erilaisilla julkisivu- ja ulkorakennevalinnoilla. Inspiroidu vapaasti, yhdistelmiä on lukemattomia.